99

 99_28earth-616_29_from_justice_four_balance_vol_1_3_0001.jpg

99 (616-os Föld)

Igazi neve: Ismeretlen

Hovatartozás: Psigns of the Times, Marvel Boy, Justice, korábban Alison Gaulthing, Adrenamix Vállalat

Nem: Nő

Eredet: Emberi mutáció

Állapot: Élő

Foglalkozása: Tesztalany, az Adrenamix volt ügynöke

Alkotók: Fabian Nicieza (Író), Craig Brasfield (Rajzoló)

Első megjelenése: 

  • Justice: Four Balance Vol. 1 #3 (1994. November)

Képességek: Emberek befolyásait képes megváltoztatni.

Történet

99 egyike volt az Adrenamix Vállalat által elrabolt száznál is több menekült fiatalnak. A vállalat a fogvatartottakat kísérleteknek vetette alá, ezáltal sokféle képességet tudtak bennük kifejleszteni; 99 például az emberek befolyásolását volt képes irányítani.

Anderson Gaulthing elnök-vezérigazgató ezen kísérleti alanyok csoportját „Psigns of the Times”-nak nevezte. Ráadásul az egyik "kísérleti nyúl" saját lánya, Alison Gaulthing volt…

img_20210410_135940.jpg

A fent említett képregényben Marvel Boy nyomoz Alison halála ügyében. A nyomok a vállalathoz vezetnek, ahol meg is találja a kísérlet helyszínét. Vészjóslóan sorakoznak egymás mellett az elrabolt fiatalokat rejtő koporsó-szerű tartályok. Amint ezeket a különös tartályokat vizsgálja, rátámad a Psigns-csapat (107, 14), s csak különleges képességeit bevetve tudja őket feltartóztatni.

rco018_1490671742_1.jpg

Végül fény derül az igazságra: amikor Alison megpróbált elmenekülni a létesítményből, a Psigns-csapatot küldték az elfogására. Az üldözés a tetőkön zajlott. Alison a hajsza közben baleset áldozata lett. 99 és a többi Psigns-tag attól tartott, hogy tettükért halálra ítélik majd őket.

Marvel Boy harca a Psigns-csapattal az Új Harcosok (New Warriors) néven futó Igazságosztók és az Adrenamix Vállalat közti küzdelem részét képezte.