26 és 27

incredible_hulk_by_jason_aaron_v01-024.jpg

26 és 27 (616-os Föld)

Nem: Hím

Szokatlan tulajdonság: Zöld, intelligens, kétlábú vaddisznók

Eredet: Gamma sugarak által mutálódott vaddisznók

Állapot: Élő

Alkotók: Jason Aaron (Író), Marc Silvestri (Rajzoló)

Első megjelenése: 

Képességek: Továbbfejlődött érzékszervek. Szag alapján nyomon tudják követni Hulk-ot. Emberfeletti erővel rendelkeznek és kitartással.

Történet

Miután Bruce Banner és Hulk szétválnak, Hulk mélyen a föld alatt egy barlangban él, ahol különféle lényekre vadászik. Egy Moloid kolóniához hurcolja a tetemeket egy nagy lakomára. Hulk itt békére lelt, de egyúttal fél is, hogy mint mindig most is eljönnek érte. Az óriás behemót most sem tévedett sokat és hamarosan egy robot meg is találja őket, aki jelentést tesz gazdájának.

incredible_hulk_by_jason_aaron_v01-017.jpg

Hirtelen egy csomó robot szerű eszköz jelenik meg, pókszerű droidok seregét szabadítva fel. Amikor Hulk megparancsolja nekik, hogy távozzanak vagy meghalnak, von Doom parancsnok megkéri a droidokat, hogy hangzavarókkal állítsák meg. A Hulk egy pillanatra megtántorodik, majd hátracsapja a parancsnokot, és elpusztítja a robotegységeket. Annak érdekében, hogy Hulk ne zúzzon tovább, von Doom parancsnok leveszi a páncélját, és felfedi, hogy ő egy nő. Amanda von Doom úgy mutatkozik be, hogy nincs kapcsolatban a hírhedt Fátum Dokival, és elmondja, hogyan dolgozik az Egyesült Államok kormányának. Elmondja Hulknak, hogy ma nem harcolni jött vele, hogy ez az erődemonstráció csak azért volt, hogy megmutassa, mennyire komolyak a szándékai. Ezután elmagyarázza, hogy szüksége van a Hulk segítségére Bruce Banner megállításához.

Eközben a felszínen lévő szigeten két gamma-mutációval rendelkező, 26-os és "testvére" 27-es vaddisznó elfog egy kis majmot, hogy elvigyék teremtőjükhöz. A két egyszerű gondolkodású vadállat elmeséli, hogy gazdájuk őket szereti, és nem a „gyűlöltet” (Hulk). Belépnek a létesítménybe, amely egy hatalmas laboratórium, ahol az állatokat gamma-sugárzásnak teszik ki. Bent Bruce Banner látható egy hatalmas gamma sugárzott Gorilla teteme fölött. Felháborítja, hogy ez a legújabb kísérlet is kudarcot vallott. 26 és 27 hiába szólnak "atyjuknak", hogy az utolsó állatot is elkapták, Bannert nem érdekli, mert minden próbálkozása hiába való volt, mivel nem tudta újrateremteni a Hulkot.

incredible_hulk_by_jason_aaron_v01-027.jpg

Banner ezután úgy dönt, hogy megpróbálja a régi módszerrel ismét átalakítani magát. 

Máshol Amanda von Doom felszínre viszi Hulkot, és bemutatja csapatának: az Őrült Osztagnak, amely magában foglalja a púpos Gor-t és a B.R.A.I.N. néven ismert biológiailag megtervezett intelligenciát. Elmagyarázza, hogy egy katonákból álló csapat tagjai, akiket őrült tudósok meggyilkolásával vádolnak. Elmondja Hulknak, hogy Bruce Banner megőrült, és meg kell állítaniuk. Hulk jól tudja ezt, de azt is elmondja, hogy ez az ő problémája nem másé. Hulk nemsokkal később visszatér a föld alatti új otthonába a Moloidok közé.

A Moloid-barlangokban a moloidok arra számítanak, hogy a Hulk visszatért. De nem ő ért oda előbb. Banner 26-os és 27-es szörnyetegei megérkeztek, hogy megöljenek mindent, amit Hulk szeret.

incredible_hulk_by_jason_aaron_v01-048.jpg

A Hulk visszatért Subterraneába, hogy újra csatlakozzon a moloidok törzséhez, amellyel barátságba lépett, mióta elvált Banner-től. Élvezi ennek a tartománynak a csendes nyugalmát, de ezt a csendet hirtelen megszakítja a moloidok sikoltozása, akiknek védelmét saját maga biztosította. Amikor megérkezik a faluba, rájön, hogy a moloidokat egy szörnypár támadta meg, akik elvitték a gyerekeiket. A falu véne elmondja Hulknak, hogy ez a két lény őt kereste. Máshol, nem messze a 26-os és 27-es gammasugárzott vaddisznók próbálják megnyugtatni a moloid gyerekeket, mondván nekik, hogy megszeretik teremtőjüket és szigetét.

incredible_hulk_by_jason_aaron_v01-054.jpg

Hirtelen Hulk előbukkan egy közeli lávamedencéből, és szembeszáll a két vaddisznóval. Figyelmeztetik, hogy ők a legerősebb teremtmények, amelyeket Banner alkotott, és megölik, hogy kiérdemeljék apjuk dicséretét. Hulkot nem nyűgözik le ezek a szavak, és olyan erősen eltalálja az egyik vaddisznót, hogy egy hegy oldalába csapódik. Egy kisebb harcot követően Hulk egy hatalmasat csap a földre, ami miatt felszakad, és a 26-os és 27-es egy mély szakadékba esik. Mielőtt eltűnne, az egyik lény figyelmezteti Hulkot, hogy Bruce Banner alkotásai hűségesek hozzá, és nem nyugszanak, amíg el nem pusztul.

incredible_hulk_by_jason_aaron_v01-061.jpg

Eközben mélyen a Föld felszíne alatt 26 és 27 túlélte a zuhanást, de súlyosan megsebesültek. A két mutáns vaddisznó vakok és nem látják egymást, de nem tudják kitalálni, hol vannak.

Címkék: karakterek, Hulk, Marvel